Preliminarni rezultati okružnog takmičenja iz engleskog jezika 2012. god. u organizaciji Centra za Talente i The English book-a

Ovde možete preuzeti preliminarne rezultate sa okružnog takmičenja iz engleskog jezika 2012. god. u organizaciji Centra za talente i The English book-a.

 

Rezultati – BEOGRAD

Rezultati – POŽAREVAC

Rezultati – UŽICE

Rezultati – NIŠ

Rezultati – NOVI SAD

Ovi rezultati preuzeti su sa sajta Centra za talente. Na tom sajtu možete pronaći još informacija o ovom takmičenju.

Advertisements

23 thoughts on “Preliminarni rezultati okružnog takmičenja iz engleskog jezika 2012. god. u organizaciji Centra za Talente i The English book-a

  • Kako to mislite uključuje? Naknadno se ne možete uključiti u takmičenje. O ovom takmičenju škole dobijaju obaveštenja sredinom školske godine i prijavljuju zainteresovane učenike.

   • Mislim generalno kako se ukljucuje… za sledece godine 😀 ! Moje dete je polaznik Centra za talente, uskoro na republickom… :)) ali nemamo informaciju o takmicenjima u organizaciji centar-The English book !
    Inace,nastavnica iz osnovne skole. nije bas ambiciozna, naprotiv..:D !:)

    • Kao što rekoh, Centar za talente obaveštava škole, koje zatim prijavljuju učenike. Bez obzira na to koliko je nastavnica ambiciozna, trebala je da obavesti zainteresovane učenike o ovom takmičenju. Sledeće godine je najbolje da se raspitate kod direktora škole ili školskog pedagoga, a obaveštenja možete pratiti i na sajtovima Centra za talente i The English book-a. Nadam se da sam pomogla! Pozdrav! 🙂

     • Draga Irenice, hvala tebi, znam kako bi sve trebalo… no , ne zivimo u svetu gde se tako i radi! Zato upitah i sa druge strane !:)) Hvala i sve najbolje ti zelim !:)

     • I ja znam da se ne radi sve kako treba. Zato i treba s vremena na vreme da „pritiskamo“ ljude da rade svoj posao onako kako treba. I ja Vama želim sve najbolje! 😉

  • Na republičko takmičenje plasiraju se prva tri učenika koja imaju najviše bodova, i koji imaju najmanje 80% tačnih odgovora na svakom segmentu testa (Reading comprehension, Use of English, Writing, Listening).

 1. Aleksandar ima 86 bodova i iz svih segmenata ima preko 80%. Iz Požarevca je I godina gimnazije i ne znamo da li se uzimaju u obzir i učenici iz Smedereva?

  • Ukoliko je 1. 2. ili 3. mesto (po broju poena), onda bi trebalo da se plasira. Ipak, sve zavisi od broja poena koji su osvojili drugi takmičari. Koliko ja znam, učenici iz Smedereva se uzimaju u obzir.

 2. On je 4. po broju poena, tako da se verovatno nije plasirao. Hvala ti puno na ovim informacijama valjda će sledeći put biti bolje. Veliki pozdrav iz Požarevca.

 3. Mene interesuje,naravno ako si upucena,da li neko sa 90 poena zauzima neko mesto na ovom takmicenju iako nije medju troje najboljih po broju poena?

  • Koliko ja znam, ne. Po tome ovo takmičenje i jeste specifično. Bitno je samo da je među prva tri i da ima po 80% na svakom segmentu testa. Tako da sve zavisi od toga kako je test generalno urađen. Nadam se da sam pomogla. Pozdrav! 🙂

 4. Izvini, ali još samo jedno pitanje. Da li to znači da će se na republičkom takmičenju na nivou I godine takmičiti samo 11 učenika? Beograd 3, Požarevac 3, Novi Sad 3, Užice 2 i Niš – nema predstavnike.

  • Ukoliko niko u Nišu nije zadovoljio kriterijum, onda je tako. To bi značilo da će se na republičkom takmičenju naći oko 90-100 takmičara (V, VI, VII i VIII razred osnovnih i I, II, III i IV razred srednjih škola).

 5. Objavljeno je na sajtu Centra da su se na republicko takmicenje plasirali svi ucenici koji su na svakom segmentu testa imali minimum 80% tacno uradjenih zadataka.

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s